Menu

Fodboldcamp i efterårsferien

image
VSF Fodbold tilbyder i år, i samarbejde med vores hovedsponsor Sportmaster, Coerver Coaching og Innovation4Sport, for første gang et nyt og spændende fodboldskolekoncept i skolernes efterårsferien.
På Fodboldcamp 2018 vil vi træne som de bedste spillere i verden gør det !
Samarbejdet med Coerver Coaching og Innovation4Sport har gjort det muligt at lave et program med fokus på individuelle færdigheder og udvikling af spilforståelse, hvor der i særlig grad lægges vægt på en offensiv fodboldstil. Fodboldcampen planlægges, ledes og gennemføres af Coerver Coachings dygtige trænere, med understøttelse af engagerede trænere fra VSF Fodbold.
Hvem er det for – hvornår – og hvad koster det ?
Fodboldcamp 2018 er for både drenge og piger i årgangene U10-U15, uanset niveau.
Deltagerne vil blive delt ind i grupper efter aldersklasser og en af Coerver Coachings forcer er at træningsøvelserne kan tilpasses den enkelte spiller, så det sikres at alle uanset niveau og alder har maksimalt udbytte af træningen.
Fodboldcamp 2018 afvikles på VSF Fodbolds anlæg ved Vinding Idræts Center 15 oktober til 17 oktober, alle 3 dage i tidsrummet kl. 9.00-15.00.
Prisen er kr. 1849,- som omfatter Coerver træning og forplejning de 3 dage, samt en Adidas tøjpakke bestående af en flot fodbold, en langærmet trøje og et Fodboldcamp 2018 spillersæt (t-shirt, shorts og sokker).
Fodboldcamp 2018 er for min. 50 og maks. 100 deltagere, og er åben for spillere fra alle klubber - ikke kun Vinding SF - seneste tilmelding er 15 Sept. 2018.
Tilmelding foretages her : https://innovation4sport.dk/shop/
Træneruddannelse i Coerver Coaching
Som et led i aftalen med Coerver Coaching og Innovation4Sport vil et antal (5-10 afhængig af deltagerantallet på Fodboldcampen) af klubbernes egne trænere i tiden op til fodboldcampen gennemføre et 4 x 3 timers uddannelsesforløb under ledelse af Coerver Coachings instruktører, så disse trænere bliver godt klædt på til at assistere ved træningen på Fodboldcampen. Uddannelsen vil indeholde en intens og grundig indføring i Coerver Coachings filosofi og metode, og vil omfatte både teoretiske og praktiske metoder til at udvikle teknisk dygtige fodboldspillere.
Vi forventer naturligvis at disse Coerver uddannede trænere i årene fremover vil kunne bidrage til at løfte kvaliteten af træningen i klubberne yderligere.
Klubber med deltagende spillere kan få adgang til at sende trænere på disse kurser, i et antal som står i relation til antallet af spillere. Henvend jer til undertegnede hvis det har interesse.
Carsten Beck Poulsen
Formand for VSF Fodbold