Indkøbschef

Indkøbschef:

Gauerslund IF er en fodbold forening med mange forskellige forpligtigelser. Hvorfor vi ønsker at tilknytte en indkøbschef der skal sikre en ensartet tilgang til fremtidige indkøb i vores klub.

Opgaver:

Skal i samarbejde med siddende bestyrelse udarbejde en gennemsigtig profil på området. Formulere intern politik og struktur. Udvikle bruger direktiver for praksis ved indkøb til årgange og lign.

Administrere gældende aftaler. Indgåelse af nye aftaler i samarbejde med forskellige brugergrupper.

Indkøbs områder:

• Spillertøj
  • Træner tøj pakker
  • Leder tøjpakker
  • Bolde, overtrækstrøjer, kegle osv.
  • Mål, net osv.
  • Vedligehold af baner og øvrige fællesarealer.
  • Forsikringer og lign.
  • Fyrværkeri

Løn:

Der tilbydes ikke nogen form for reel aflønning, i form af hverken jyske dollars eller kontant honorering i vores klub.

Den rette tilbydes derimod adgang til et værdiskabende fællesskab, hvor smil og grin er drivkraften der skal skabe lysten til et virke i en forening, der i dag drives af ca. 85 frivillige i mange forskellige roller.

Kontakt person hos GIF: Frank Buchmann.