Menu

FAQ

image Praktiske spørgsmål

Nye medlemmer

Nye medlemmer er meget velkomne et par uger til træning for at afprøve om fodbold og vores klub er noget for dem. Du kan ikke deltage i kampe, stævner mm, før du er indmeldt. Herefter skal du som nyt medlem indmeldes, dette gør du altid via klubbens hjemmeside.

Indmeldelse for nye medlemmer

Du melder dig ind ved at følge linket til indmeldelse. – Du betaler med det samme kontingent for indeværende perioden.

Herefter kan du deltage i kampe, stævner og andre aktiviteter ud over normal træning. Der er ingen gebyrer forbundet med at melde sig ind, eller betale med kreditkort.

Hvis du ikke har et kreditkort findes nederst på listen over hold et menupunkt du kan anvende.

Fra du har meldt dig ind til du kan deltage i kampe mm, går der typisk 3-4 dage. - Dog længere hvis der skal indhentes spiller tilladelse i din gamle klub.

Indmeldelse for tidligere medlemmer

Hvis du tidligere har været medlem, og igen ønsker at spille fodbold, så skal du IKKE benytte vores hjemmeside, men i stedet for skrive en mail til kasserer@gauerslundiffodbold.dk

Udmeldelse

Du kan kun melde dig ud af klubben ved at skrive til kasserer@gauerslundiffodbold.dk. Du kan ikke udmelde dig via træneren eller andre personer. Du er kontingentpligtig indtil du udmelder dig, dvs. er der udsendt kontingent opkrævning skal den betales før du kan udmeldes. Vi forventer dog at du selvfølgelig fortæller træneren om at du ikke længere vil spille fodbold.

Ændring i oplysninger, ny mail, telefon etc.

Du har som medlem selv ansvaret for at klubben har korrekte oplysninger om dig, især mail adressen og telefonnummer er vigtigt for klubben.

Du kan selv vedligeholde disse oplysninger via hjemmesiden www.mit.dbu.dk

Her kan du logge ind med de oplysninger du tidligere har modtaget. Vi har på vores hjemmeside også en kort vejledning til mit.dbu.dk

Du har også mulighed for at installere en app til din smartphone / tablet. Dette er appen DBU som du finder i App store eller Google Play

Luk